Skip to main content

Nyårstankar

Gott nytt år på dig! Jag hoppas 2016 har varit ett bra år för dig, att du fått göra det du hade tänkt, ta tag i saker som du planerat och vara lycklig;) Kanske blev det så, kanske inte. Nyåret får oss iallafall att tänka till på hur vi har det, vad vi har gjort och vad vi vill göra. Det är ju bra, att ta tid och göra ett avstamp. Vare sig det gäller karriär, skola eller privatliv så är det bra att summera och utvärdera.  Jag brukar inte göra det, påminner mig mest om hur lat jag varit... även om jag gjort massor med bra saker så hamnar jag där, i kritikspåret. Kanske ett av årets nyårsförhoppningar, inte löften, för det känns som att dem måste man hålla och jag känner att jag behöver inte den pressen. Förhoppning är bra, tillräckligt.
Så för 2017 kanske det får bli en förhoppningslista med små mål som jag vet att jag klarar.
Sånt jag gillar och vill göra.
En ego-lista. Usch, då kommer samvetet, ja,ja, jag ska göra andra saker med.
Men på min egolista finns det saker jag vill lära mig. Nyfiken.
Just nu är det internetsidor som jag vill lära mig om. Min hemsida måste byggas om så det blir mitt nästa projekt.
Vad jag har lärt mig under 2016? Massor! Men det tar vi i ett annat inlägg;)
Gott nytt år vänner!
Ove

Comments

Popular posts from this blog

Jobbnatt

Två nätters jobb. Snart en klar. Tuggummi i huvudet. Ögonen svider. Jag var nog ledig för länge innan... eller så är det den nya sängen hemma. Alldeles för... vad ska jag säga? Den kan ju inte vara skön om jag har mardrömmar? Eller beror det på nåt annat?
Snart klar och då hem och sova. Behöver det. Och en ny blu-ray spelare. Eller behöver? Men den är så långsam ju. Zzz...


- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Jobbet

Papper i mängder...

Hej igen, ett tag sedan, jag vet. Sorry.
Kursen i akvarell har börjat och det går rätt bra. Läraren Adam Stolterman, en ung kille är bra på att berätta hur man ska tänka med vatten och färg. Inte så mycket grunder iofs, men det är intressant vad lite det behövs för att man ska fatta grejen.
Senast målade jag en död fågel. Haha, det låter ju inte klokt, jag vet, men jag blev förvånad över resultatet. Måla snabbt, inte gå tillbaka och pilla...svårt, men kul när man ser hur det funkar.
Målade fler fåglar och misslyckades med vissa (svårt att hålla mig borta).
Jag kan rekommendera att gå en kurs, i vad som helst. Dans, foto, nåt du är intresserad av. Du utvecklas, jag lovar.
Så till papperet som titeln lyder. Jag beställde akvarellpapper...mycket, 10 ark som är 56x40 nånting och de måste delas för så stora papper behöver jag verkligen inte. Men det blir många ark när man delar upp det. Så nu finns det bra papper i alla fall :) Det viktigaste. Färger kräver bra papper. Jag har märkt skill…

Quinacridone deep gold

Hör ni, så vackert det låter? Quinacridone deep gold. Det är en vattenfärg från Daniel Smith som är sååå vacker. Jag vill ha den. Måla höstlöv. Gyllene löv i vinden.
Idag har det bara varit en slö dag eftersom jag jobbar igen i natt. Vi tittar just nu på Game of Thrones. Kommit till säsong 4. Spännande och faktiskt så inser jag hur mycket jag missade när jag inte hade text förut;) Men det är en ganska komplex serie, många namn och platser. Sen är jag kanske inte alltid den mest koncentrerade personen.


- Posted using BlogPress from my iPhone